آشپزیسرگرمی

آموزش پخت نان خانگی بدون خمیر مایه و بدون فر روی شعله گاز + عکس

  • آموزش پخت نان خانگی بدون خمیر مایه و بدون فر روی شعله گاز + عکس

    پخت نان خانگی

    آموزش پخت نان خانگی بدون خمیر مایه و بدون فر روی شعله گاز + عکس
    آموزش پخت نان خانگی بدون خمیر مایه و بدون فر روی شعله گاز + عکس

    با شیوع کرونا ویروس و خانه نشین شدن افراد باعث شده اکثر خانم ها به این فکر بیفتند

    که نان لواش یا هر نوع نان را داخل منزل خودشان تهیه کنند

    مواد لازم:

    آرد سفید گندم ۲ لیوان

    بکینگ پودر تازه یک قاشق چایخوری (نکته:اگر بکینگ پودرتون تازه نباشه متاسفانه نون خوب نمیشه!)

    نمک یک قاشق چایخوری

    روغن مایع یک سوم لیوان

    آب نصف لیوان

    روش پخت:

    ۱- ابتدا آرد ، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید .

    ۲- سپس کمی وسط ظرف را گود کنید و روغن و آب را اضافه کنید.

    ۳- مهم : مواد را خیلی خوب با هم مخلوط کرده و شروع به ورز دادن خمیر کنید

    ( برای ورز دادن : خمیر را بکشید و مجددا در مشتتان جمع کنید

    و سپس به کف کاسه یا ظرف بکوبید ، این کار را ۷۰ تا ۱۰۰ مرتبه تکرار کنید)

    بیشتر بخوانید: آموزش درست کردن نان جو خانگی و خاصیت ها و فایده های نان جو

    ۴- پس از انجام مرحله ۳ یک خمیر نرم و لطف بدست خواهد آمد ، روی خمیر را بپوشانید

    و حدود ۳۰ دقیقه به خمیر استراحت دهید.

    ۵- وردنه و سطح صافی که نان را میخواهید روی آن پهن کنین را خوب آرد پاشی کنید،

    یک چانه از خمیر به اندازه تخم مرغ یا بزرگتر بردارید ، سپس با وردنه خیلی ظریف پهن کنید.

    ۶- برای مرتب شدن دایره ی نان، تابه ای نسوز را روی شعله تقریبا ملایم داغ کنید ،

    داغ که شد خمیر را داخل آن قرار دهید ،

    همین که شروع به حباب زدن کرد بر عکس کنید تا طرف دیگر نان هم بپزد.

    نکته : بعد از پخت نان سریع و فوری نان را داخل پارچه یا یک قابلمه قرار دهید

    و درب آن را ببندید در غیر این صورت نان خشک می شود.

    این نان را برای وعده های عصرانه و صبحانه می توانید میل کنید.

    گردآوری: گلناک

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

    دکمه بازگشت به بالا