آموزش پخت نان خانگی بدون خمیر مایه و بدون فر روی شعله گاز + عکس
پخت نان خانگی
با شیوع کرونا ویروس و خانه نشین شدن افراد باعث شده اکثر خانم ها به این فکر بیفتند
که نان لواش یا هر نوع نان را داخل منزل خودشان تهیه کنند
مواد لازم:
آرد سفید گندم ۲ لیوان
بکینگ پودر تازه یک قاشق چایخوری (نکته:اگر بکینگ پودرتون تازه نباشه متاسفانه نون خوب نمیشه!)
نمک یک قاشق چایخوری
روغن مایع یک سوم لیوان
آب نصف لیوان
روش پخت:
۱- ابتدا آرد ، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید .
۲- سپس کمی وسط ظرف را گود کنید و روغن و آب را اضافه کنید.
۳- مهم : مواد را خیلی خوب با هم مخلوط کرده و شروع به ورز دادن خمیر کنید
( برای ورز دادن : خمیر را بکشید و مجددا در مشتتان جمع کنید
و سپس به کف کاسه یا ظرف بکوبید ، این کار را ۷۰ تا ۱۰۰ مرتبه تکرار کنید)
بیشتر بخوانید: آموزش درست کردن نان جو خانگی و خاصیت ها و فایده های نان جو
۴- پس از انجام مرحله ۳ یک خمیر نرم و لطف بدست خواهد آمد ، روی خمیر را بپوشانید
و حدود ۳۰ دقیقه به خمیر استراحت دهید.
۵- وردنه و سطح صافی که نان را میخواهید روی آن پهن کنین را خوب آرد پاشی کنید،
یک چانه از خمیر به اندازه تخم مرغ یا بزرگتر بردارید ، سپس با وردنه خیلی ظریف پهن کنید.
۶- برای مرتب شدن دایره ی نان، تابه ای نسوز را روی شعله تقریبا ملایم داغ کنید ،
داغ که شد خمیر را داخل آن قرار دهید ،
همین که شروع به حباب زدن کرد بر عکس کنید تا طرف دیگر نان هم بپزد.
نکته : بعد از پخت نان سریع و فوری نان را داخل پارچه یا یک قابلمه قرار دهید
و درب آن را ببندید در غیر این صورت نان خشک می شود.
این نان را برای وعده های عصرانه و صبحانه می توانید میل کنید.
گردآوری: گلناک