آشپزیسرگرمی

آموزش پخت نان همبرگر خانگی + مواد لازم برای پخت نان همبرگر خانگی

  • آموزش پخت نان همبرگر خانگی + مواد لازم برای پخت نان همبرگر خانگی

    نان همبرگر خانگی

    آموزش پخت نان همبرگر خانگی + مواد لازم برای پخت نان همبرگر خانگی
    آموزش پخت نان همبرگر خانگی + مواد لازم برای پخت نان همبرگر خانگی

    مواد لازم برای پخت نان همبرگر خانگی:

    خمیرمایه ۲ و ۱/۴ قاشق چایخوری

    آرد سفید ۳ و ۱/۲ پیمانه

    آب گرم (۴۰ درجه سانتیگراد) ۱ پیمانه

    تخم مرغ بزرگ ۱ عدد

    کره ذوب شده ۳ قاشق غذاخوری

    شکر ۲ قاشق غذاخوری

    نمک ۱ قاشق چایخوری

    روغن مایع برای مالیدن کف ظرف و روی نان

    تخم مرغ ۱ عدد برای رومال

    شیر ۱ قاشق غذاخوری

    کنجد ۲ قاشق چایخوری

    اول از همه خمیرمایه را همراه با کمی آرد (حدود نصف پیمانه) داخل کاسه بزرگی بریزید.

    آب گرم را به آن اضافه کنید و بگذارید خمیرمایه عمل بیاید. مخلوط باید شروع به کف کردن کند.

    این مرحله ۱۰-۱۵ دقیقه طول میکشد.

    حال، کره ذوب شده، تخم مرغ، شکر و نمک را به مخلوط حاوی خمیرمایه اضافه کنید و مخلوط نمایید.

    آرد باقی مانده را هم اضافه کنید

    بیشتر بخوانید: آموزش پخت نان خانگی بدون خمیر مایه و بدون فر روی شعله گاز + عکس

    و با سری خمیرزن همزن یا با دست خوب ورز بدهید تا خمیر یکدست و کشسان شود

    خمیر را یکجا جمع کنید و به شکل یک توپ بزرگ در بیاورید.

    روی خمیر و کف یک کاسه را با کمی روغن چرب کنید و خمیر را در کاسه قرار دهید.

    بگذارید خمیر دو ساعت بماند و ور بیاید.

    بعد از دو ساعت که حجم خمیر زیاد شد، آن را به شکل یک لوله دراز در بیاورید. ب

    رای داشتن نان همبرگر بزرگ، خمیر را به ۸ تکه مساوی تقسیم کنید

    و برای داشتن نان همبرگر کوچک آن را ۱۲ یا ۱۴ قسمت کنید.

    کف یک سینی فر بزرگ کاغذ روغنی بکشید.

    هر تکه از خمیر را با دست چانه کنید و چانه ها را با فاصله یکی دو سانتی روی سینی فر بچینید.

    ۱ ساعت دیگر صبر کنید تا حجم خمیر دو برابر شود و کم کم شبیه به نان همبرگر دلخواه شما بشود.

    فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید گرم شود.

    وقتی چانه های خمیر آماده شدند، ۱ عدد تخم مرغ یا زرده تخم مرغ را در کاسه کوچکی با چنگال بزنید.

    به آرامی تخم مرغ زده شده را روی خمیر بمالید

    (مراقب کنید شکل خمیر را به هم نزنید). بلافاصله کنجد را روی نان بپاشید.

    ۱۵-۱۷ دقیقه در فر بپزید تا نان همبرگر شما طلایی رنگ و آماده شود

    گردآوری: گلناک

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

    دکمه بازگشت به بالا