آموزش پخت مرغ مجلسی با آب پرتقال + خوراک مرغ با سس پرتقال
مرغ مجلسی با آب پرتقال
مواد لازم برای پخت مرغ مجلسی با سس پرتقال
۲ کیلوگرم مرغ
۲ لیوان آب پرتقال طبیعی
۳ قاشق سوپخوری کره
نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
۱ قاشق سوپخوری زعفران
دارچین به دلخواه
روش پخت مرغ با سس پرتقال
برای پخت مرغ اول دو طرف مرغ رو با کره کامل سرخ میکنیم
و نمک و فلفل و زعفران نیز به آن می افزاییم….
اصلا در پخت این مرغ نباید از زردچوبه و پیاز استفاده کرد!
اگه دوست داشتید فقط یه چوب دارچین می توانید درون قابلمه بندازید تا بوی دارچین بگیرد…
وقتی ادویه را زدید آب پرتقال طبیعی را تا اندازه ای به مرغ اضافه می کنید تا تقریبا روی مرغ ها رو بگیرد !
نه باید خیلی کم باشه نه خیلی زیاد…اگه کم باشه زود تبخیر میشود
بیشتر بخوانید: آموزش درست کردن خورش مرغ مجلسی خوشمزه خانگی مجلسی+ عکس
و سسی برای مرغ نمی ماند و اگرهم زیاد باشد سس غلیظی ته قابلمه نمی ماند!
نکته مهم : برای آب پرتقال هر کسی یه ذائقه ای دارد !
لطفا از سنکوئیک و سن ایچ هایی که با ید آب به آنها اضافه بشود استفاده نکنید
چون یک طعم شیرین و بدی پیدا میکند !هرچی طعم ملس تر باشه خوشمزه تر می شود ….
تقریبا حدود ۴۵ دقیقه که مرغ توی آب پرتقال جوشید غذا آماده است …
برای تزئین این غذای خوشمزه می توانید برش هایی از پرتقال رو کنار ظرف غذایتان قرار بدهید
این غذارو هم می شود هم با زرشک پلو خورد هم با شیرین پلو
گردآوری: گلناک