آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن کوکوی قارچ خانگی خوشمزه +عکس کوکوی قارچ

  • آموزش درست کردن کوکوی قارچ خانگی خوشمزه +عکس کوکوی قارچ

    درست کردن کوکوی قارچ 

    آموزش درست کردن کوکوی قارچ خانگی خوشمزه +عکس کوکوی قارچ
    آموزش درست کردن کوکوی قارچ خانگی خوشمزه +عکس کوکوی قارچ

    کوکوی قارچ یکی از غذاهای فوری و خوشمزه ای هست که می توانید برای شام یا ناهار تهیه نمایید.

    مواد لازم کوکوی قارچ:

    قارچ ۲۰۰ گرم

    سیب زمینی ۲۰۰ گرم

    سینه مرغ ۲۰۰ گرم

    سیر ۲ حبه

    پیاز ۱ عدد

    تخم مرغ ۲ عدد

    آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری

    روغن مایع به میزان لازم

    فلفل سیاه به میزان لازم

    نمک به میزان لازم

    طرز تهیه و شیوه ی پخت کوکوی قارچ:

    ابتدا گوشت مرغ را به صورت آبپز می پزیم ( برای گرفتن بوی مرغ می توانیم از ۱ پیاز یا مقداری زردچوبهاستفاده کنیم ) و کنار می گذاریم.

    سپس سیب زمینی ها را به صورت آبپز می پزیم و پوست می گیریم و کنار می گذاریم.

    در یک تابه مقداری روغن می ریزیم.

    سپس پیاز و سیر را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و داخل تابه می ریزیم و کمی تفت می دهیم.

    سپس قارچ ها را خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.

    بعد از اینکه مواد به خوبی تفت داده شد آنها از روغن خارج می کنیم و کنار می گذاریم.

    یک کاسه بزرگ برای مخلوط کردن مواد کوکو انتخاب می کنیم و سیب زمینی را در آن کاملا له می کنیم.

    سپس مرغ را خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم.

    در این مرحله نمک ، فلفل سیاه و ادویه های مورد نظر خود را به مایه کوکو اضافه می کنیم.

    حالا در یک ظرف جداگانه تخم مرغ را می شکنیم و خوب هم می زنیم تا یکدست شوند.

    سپس آرد را کم کم به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و مواد را هم می زنیم

    تا مخلوط آرد و تخم مرغ کاملا صاف و یکدست شود و گلوله های آرد در آن موجود نباشد.

    در این مرحله مخلوط تخم مرغ و آرد را به مایه کوکو اضافه می کنیم

    بیشتر بخوانید: آموزش درست کردن خورش گوجه فرنگی خوشمزه مجلسی خانگی + عکس

    و خوب مواد را مخلوط می کنیم تا مایه ای یکدست به دست باید.

    در این مرحله باید کوکو را سرخ کنیم.

    برای این منظور تابه ای مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم.

    پس از اینکه روغن داغ شد مواد کوکو را به صورت یکجا مانند کوکو سبزی داخل تابه می ریزیم

    و اجازه می دهیم تا سمت زیرین کوکو سرخ شود.

    سپس کوکو را برمی گردانیم تا قسمت دیگرش نیز سرخ شود

    سپس کوکو را سیب زمینی سرخ شده ، قارچ کبابی و … تزیین و سرو می کنیم.

    پف کردن کوکوی قارچ:

    اولین نکته برای پف کردن کوکوی مرغ و قارچ این است

    که باید قبل از اضافه کردن تخم مرغ ها به مواد دیگر آنها را به صورت جداگانه خود با همزن بزنیم تا کاملا یکدست شوند.

    نکته دوم این است که باید زمان اضافه کردن تخم مرغ ها دیگر مواد کوکو ( مانند قارچ ، مرغ و سیب زمینی ) سرد باشند

    و حرارت بالایی نداشته باشند

    نکته آخر هم این است که برای سرخ کردن کوکوی خود از تابه ای متناسب با مقدار مایه کوکو استفاده کنید.

    مثلا اگر از یک تابه خیلی بزرگ استفاده کنید مایه کوکو پخش می شود و پف چندانی نمی کند.

    ضمن اینکه به هیچ وجه از جوش شیرین برای پفکی شدن کوکو قارچ و مرغ استفاده نکنید.

    گردآوری: سایت تفریحی گلناک

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

    دکمه بازگشت به بالا