آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن املت گوجه فرنگی خوشمزه خانگی + عکس املت

  • آموزش درست کردن املت گوجه فرنگی خوشمزه خانگی + عکس املت

    درست کردن املت گوجه فرنگی

    آموزش درست کردن املت گوجه فرنگی خوشمزه خانگی + عکس املت
    آموزش درست کردن املت گوجه فرنگی خوشمزه خانگی + عکس املت

    املت گوجه فرنگی یکی غذاهای ایرانی است

    که به خاطر محبوبیتش یکی از پر مصرف ترین غذاهای فوری می باشد.

    شاید در مواقعی وقت و حوصله زیادی برای تهیه غذا نداشته باشید ،

    در این مواقع می توانید یک املت خوشمزه خانه ای در منزل تهیه نمایید.

    مواد لازم املت گوجه فرنگی:

    گوجه فرنگی ۸ عدد

    تخم مرغ ۴ عدد

    پیاز ۱ عدد

    فلفل سیاه به اندازه کافی

    روغن مایع به اندازه کافی

    نمک به اندازه کافی

    شیوه ی پخت املت گوجه فرنگی:

    ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم ( یا به صورت نگینی ریز خرد می کنیم ) و در یک تابه مناسب می ریزیم.

    مقداری روغن مایع داخل تابه می ریزیم و تابه را روی حرارت قرار می دهیم.

    پیاز را تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود ، سپس گوجه فرنگی ها را خرد می کنیم.

    گوجه ها را به تابه اضافه می کنیم.

    بیشتر بخوانید: آموزش درست کردن خورش مرغ مجلسی خوشمزه خانگی مجلسی+ عکس

    درب تابه را می گذاریم تا درون تابه بخار ایجاد شود و گوجه فرنگی ها سریعا نرم و پخته شوند.

    در این مرحله در صورت تمایل می توانیم کمی زردچوبه هم به مواد املت بزنیم.

    پس از اینکه آب گوجه فرنگی ها تبخیر شد

    حرارت زیر تابه را کم می کنیم تا گوجه فرنگی ها کمی سرخ شوند.

    اینکار باعث می شود طعم بهتری داشته باشیم.

    در همین حین تخم مرغ ها را داخل یک کاسه می شکنیم و خوب مخلوط می کنیم.

    در ادامه کمی فلفل سیاه و نمک به تخم مرغ ها می زنیم.

    پس از اینکه ادویه ها را با تخم مرغ مخلوط کردیم حرارت زیر تابه را کمی زیاد می کنیم و تخم مرغ را به املت اضافه می کنیم.

    مخلوط کردن مواد املت را ادامه می دهیم تا املت کاملا بپزد.

    در پایان املت را به صورت داغ با نان بربری یا نان سنگک سرو می کنیم.

    اضافه کردن پیاز در املت به صورت دلخواه است ،

    اما توصیه می کنیم اگر طعم بهتری می خواهید به املت خود پیاز اضافه کنید.

    گردآوری: سایت تفریحی گلناک

    میانگین امتیازات ۴ از ۵
    از مجموع ۲ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

    دکمه بازگشت به بالا