آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن ماکارونی خوشمزه خانگی در فر + عکس

  • آموزش درست کردن ماکارونی خوشمزه خانگی در فر + عکس ماکارونی

    درست کردن ماکارونی

    آموزش درست کردن ماکارونی خوشمزه خانگی در فرآموزش درست کردن ماکارونی خوشمزه خانگی در فر + عکس ماکارونی + عکس ماکارونی
    آموزش درست کردن ماکارونی خوشمزه خانگی در فر + عکس

    تهیه ماکارونی به هر شکل و بطور کلی طرز تهیه ماکارونی فوت و فن خاص خودش را دارد.

    این غذا که بسیار مورد توجه کودکان است و البته با توجه به خواص زیاد آن توصیه می شود

    که هر ماه از آن استفاده شود یک غذای ایتالیایی است که به صورت سنتی شکل گرفته است

    و البته امروزه در اندازه ها و مدل ها و اشکال مختلف تهیه می شود.

    ما در این پست تصمیم گرفتیم تا طرز تهیه ماکارونی در فر را برای شما تهیه کنیم.

    گفته می‌شود ماکارونی گندم دوروم از بهترین ماکارونی هایی است که می توان تهیه کرد.

    پس همراه ما باشید تا این ماکارونی را با پنیر پیتزا در فر آموزش دهیم.

    مواد لازم و شیوه ی درست کردن ماکارونی در فر:

    ماکاونی پروانه ای شکل نصف بسته

    گوشیت چرخ کرده ۱۵۰ گرم

    کره ۱ قاشق غذا خوری

    روغن مایع ۱ قاشق چای خوری

    پیاز خرد شده ۱ عدد

    نمک و فلفل سیاه مقدار لازم

    قارچ خرد شده در صورت نیاز

    گوجه فرنگی در صورت نیاز

    آرد ۲ قاشق سوپ خوری

    کره ۱ قاشق سوپ خوری

    شیر ۱ و نیم لیوان

    پنیر پیتزا ۱ لیوان

    ۱) برای تهیه ماکارونی ابتدا قابلمه مناسب تهیه کرده و در آن مقداری آب بریزید

    سپس قابلمه را روی شعله گاز قرار داده و بگذارید آب بجوشد. بعد از جوشیدن آبماکارونی را به قابلمه اضافه کنید

    بیشتر بخوانید: آموزش درست کردن قیمه نثار خوشمزه قزوینی خانگی + عکس قیمه نثار

    و اگر دوست داشتید می‌توانید کمی از روغن هم استفاده کنید.

    ۲) پیاز را در تابه ای دیگر به صورت جداگانه تفت داده و گوشت چرخ کرده را نیز به آن اضافه کنید

    و مجددا صبر کنید تا با هم تفت بخورند. اگر دوست داشتید نمک و فلفل سیاه هم به آن اضافه کنید.

    حالا به سراغ درست کردن سس بشامل بروید.

    ۳) تابه ی دیگری آماده کرده، کره و آرد را با یکدیگر مخلوط و تفت دهید

    تا بوی خامی آرد گرفته شود بعد از آن شیر را به مخلوط اضافه کنید و به هم بزنید تا غلظت مورد نظر شما به دست آید.

    زمانی که حس کردید ماکارونی پخته شد، سس بشامل را هم که از قبل آماده کرده اید با یکدیگر ترکیب کنید.

    ۴) مجدد نیاز به یک قالب مناسب دارید که می توانید از قالب ۲۰ سانتی متری استفاده کنیم.

    زمانی که ماکارونی با سس بشامل را ترکیب کردید در صورتی که دوست داشتید می توانید از پنیر پیتزا هم استفاده کنید

    و به این ترکیب اضافه کنید. حتی می‌توانید مخلوط گوشت را زیادتر در نظر بگیرید.

    ۵) در آخر نمک اضافه کنید و مواد را در قالب بریزید و به خوبی مواد داخل قابلمه را صاف کنید.

    نهایتاً روی ماکارونی ترکیبی از گوشت چرخ کرده و سپس پنیر پیتزا بیفزائید.

    حالا به سراغ فر رفته و آن را با درجه ۱۸۰ درجه گرم کنید و قالب را درون آن بگذارید و صبر کنید تا روی آن سرخ شود

    گردآوری: سایت تفریحی گلناک

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

    دکمه بازگشت به بالا