آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن تاکوی استیک خوشمزه خانگی + عکس تاکوی استیک

  • آموزش درست کردن تاکوی استیک خوشمزه خانگی + عکس تاکوی استیک

    درست کردن تاکوی استیک

    آموزش درست کردن تاکوی استیک خوشمزه خانگی + عکس تاکوی استیک
    آموزش درست کردن تاکوی استیک خوشمزه خانگی + عکس تاکوی استیک

    گوشت گوسفند و گاو منبع عالی از ویتامین B12 بوده و برای تولید انرژی مورد نیاز بدن ضروری است

    از آنجایی که این استیک را میتواند با گوشت گاو یا گوسفند درست کرد

    پس انتخاب نوع گوشت بر عهده خودتان است.

    اطلاعات تغذیه‌ای:

    ۳۹۰ کالری، ۱۹ گرم چربی، ۴ گرم فیبر، ۲۵ گرم پروتئین،

    ۳۴ گرم کربوهیدرات، ۵۹۹ میلی گرم سدیم، ۲ میلی گرم آهن، ۱۳۷ میلی گرم کلسیم

    مواد لازم برای درست کردن تاکوی استیک:

    ۴۵۳ گرم گوشت مخصوص استیک

    یک قاشق چایخوری نمک

    یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه

    یک دوم قاشق چایخوری زیره سبز

    دو قاشق غذاخوری پیاز قرمز

    یک قاشق چایخوری پوست لیمو

    روغن دانه انگور

    سه چهارم پیمانه گوجه فرنگی

    یک چهارم پیمانه تربچه برش خرده

    یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

    یک قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر

    نان ذرت مکزیکی یا تورتیلا

    گشنیز

    پنیر تازه مکزیکی یک دوم پیمانه

    ۸ قاچ لیموی تازه برای سرو

    روش درست کردن تاکوی استیک:

    گریل خود را با دمای بالا گرم کنید.

    روی گوشت استیک نمک، فلفل و زیره سبز بپاشید.

    سپس پوست لیمو و پیاز را روی آن بریزید.

    شبکه گریل را با روغن دانه انگور آغشته کنید. استیک را گریل کنید.

    بیشتر بخوانید: آموزش درست کردن آش گندم خوشمزه خانگی و لذیذ + عکس آش گندم

    بعد از اتمام کار، آن را بردارید و ۱۰ دقیقه کنار بگذارید.

    گوجه فرنگی، تربچه، آب لیمو و روغن زیتون را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید.

    تورتیلا را برش دهید و روی آن ترکیب گوجه فرنگی ، گوشت گریل شده،گشنیز و پنیر تازه بریزید.

    سپس با قاچ لیمو سرو کنید.

    گردآوری: سایت تفریحی گلناک

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

    دکمه بازگشت به بالا