رپورتاژ

با ۶ روش برای اخذ ویزای سرمایه گذاری کانادا آشنا شوید

  • با ۶ روش برای اخذ ویزای سرمایه گذاری کانادا آشنا شوید

    در حال حاضر کشور کانادا به یکی از سه کشور پر مقصد جهان برای مهاجرت افراد و به ویژه ایرانیان تبدیل شده است. علت این امر هم این است که کشور کانادا به امکانات و رفاه مهاجران اهمیت زیادی می ‌دهد.

    اخذ ویزای سرمایه گذاری کانادا
    اخذ ویزای سرمایه گذاری کانادا

    به طور کلی کشور کانادا همه امکانات رفاهی مانند امکانات تحصیلی، مالی و… را برای مهاجران فراهم کرده است. برای مهاجرت کردن به کشور کانادا روش های متفاوتی وجود دارد؛ یکی از این روش ها، اخذ ویزای سرمایه گذاری کانادا می باشد. به طور کلی اگر شما جزء آن دسته از اشخاصی هستید که دارای یک کسب و کار موفق در ایران هستید، می توانید با گرفتن ویزای سرمایه گذاری به کانادا مهاجرت کنید. حتی اگر یک کار آفرین موفق هستید می‌ توانید ویزای سرمایه گذاری کشور کانادا را بگیرید و به این کشور بروید.

    مهاجرت به کانادا از طریق گرفتن ویزای سرمایه گذاری

    مهاجرت کردن به کشور کانادا با استفاده از ویزای سرمایه گذاری، ممکن است کمی سختی داشته باشد. بنابراین شما با کمک یک وکیل می توانید به خوبی از پس تمامی مراحل دریافت این ویزا عبور کنید. در اولین قدم باید مدرک زبان انگلیسی که مورد قبول کشور کانادا می باشد را بگیرید. از طرفی اکثر برنامه‌ ها و کار هایی که باید برای اقامت در کانادا انجام بدهید، به نمره آیلتس جنرال شما بستگی دارد؛ به طور کلی نمره آیلتس جنرال شما باید در حد ۵ باشد.

    همچنین باید دانست که برخی دیگر از برنامه‌ های اقامت در کشور کانادا، به مدرک کارشناسی  مهاجران وابسته است. برای اخذ ویزای سرمایه گذاری کانادا، مهاجران باید ثابت کنند که در اداره محل زندگی خود کار کرده اند و چندین سال سابقه کاری دارند. از طرفی مهاجران باید ثابت کنند که می توانند در کشور کانادا یک کسب و کار راه اندازی کرده و آن را اداره کنند.

    از طرفی مهاجران باید همه مدارک لازم برای گرفتن ویزای سرمایه گذاری را به اداره مهاجرت کانادا تحویل بدهند و هم چنین متقاضیان باید ثابت کنند از تمکن مالی خوبی برخوردارند.

    مزایای سرمایه گذاری کردن در کشور کانادا

    کشور کانادا به علت این که شرایط بسیار مناسبی برای سرمایه ‌گذاری کردن مهاجران دارد، مهاجران به راحتی می توانند در کانادا یک بیزنس راه اندازی کنند. به همین خاطر کانادا به یکی از قطب های اقتصادی دنیا تبدیل شده است.

    اگر بخواهیم در مورد مزایای دیگر گرفتن ویزای سرمایه گذاری کشور کانادا صحبت کنیم، می توانیم به مزایای زیر اشاره کنیم.

    • به طور کلی امکانات و شرایط اقتصادی در کشور کانادا بسیار مناسب است، همچنین شرایط شغلی، شرایط زندگی و تحصیل برای مهاجران در این کشور بسیار مناسب می باشد.
    • از طرفی شما با گرفتن ویزای سرمایه گذاری کشور کانادا می توانید برای خودتان، همسرتان و فرزندانتان اقامت دائمی کشور کانادا را دریافت کنید.
    • همچنین شما می توانید با گرفتن ویزای سرمایه گذاری کشور کانادا،  این امکان را برای فرزندانتان فراهم کنید که بتوانند به طور رایگان در کشور کانادا درس بخوانند. البته این ویژگی فقط برای فرزندان شما که زیر ۱۸ سال سن دارند برقرار خواهد بود.
    • از طرفی شما با گرفتن این ویزا می توانید از خدمات رایگان بیمه در کشور کانادا برخوردار شوید.
    • برای گرفتن این ویزا نیازی نیست که متقاضی حتماً از مدارک تحصیلی بالایی برخوردار باشد؛ بلکه شخص متقاضی فقط با داشتن مهارت معمولی در کسب و کار خود، می تواند ویزای سرمایه گذاری کانادا را دریافت کند. همچنین مهاجران فقط با داشتن مدرک زبان‌ های انگلیسی و فرانسوی می ‌توانند به کشور کانادا مهاجرت کنند.
    اخذ ویزای سرمایه گذاری کانادا
    اخذ ویزای سرمایه گذاری کانادا

    معایب سرمایه گذاری کردن در کشور کانادا و اخذ ویزای آن

    درست است که مهاجرت کردن و گرفتن ویزای سرمایه گذاری کشور کانادا مزایا و فواید زیادی دارد؛ اما از معایبی هم برخوردار می باشد.

    • به طور کلی، بین کشور کانادا و کشور ایران، مسافت زیادی وجود دارد؛ بنابراین مهاجرانی که می خواهند به طور مداوم در بین دو کشور رفت و آمد کنند، ممکن است کمی به مشکل بر بخورند.
    • دومین عیب سرمایه ‌گذاری کردن در کشور کانادا و گرفتن ویزای سرمایه گذاری این کشور، این است که از روش های کمتری می توان برای گرفتن ویزای سرمایه گذاری در کانادا اقدام کرد.
    • دولت کانادا برای سرمایه گذاری کردن به روش تاسیس یک شرکت خصوصی، کمی سخت گیرانه تر عمل خواهد کرد.

    روش های اخذ ویزای سرمایه گذاری کانادا

    به طور کلی مهاجران با استفاده از ۶ روش زیر می توانند برای مهاجرت کردن به کشور کانادا با استفاده از ویزای سرمایه گذاری اقدام کنند.

    1. سرمایه گذاری استانی در کشور کانادا
    2. سرمایه گذاری کردن در کشور کانادا با استفاده از روش کار آفرینی
    3. سرمایه گذاری کردن در کشور کانادا به روش استارتاپ
    4. سرمایه گذاری کردن در کشور کانادا با ثبت شرکت
    5. سرمایه‌ گذاری کردن در کشور کانادا به روش خرید بیزینس
    6. سرمایه‌ گذاری کردن در کشور کانادا با استفاده از خود اشتغالی

    چرا می توان در کشور کانادا سرمایه گذاری کرد؟

    دلایل متفاوتی وجود دارد که ما با توجه به آن ها می ‌توانیم در کشور کانادا سرمایه‌ گذاری کنیم و برای گرفتن ویزای سرمایه گذاری این کشور اقدام کنیم.

    همان طور که گفتیم؛ کشور کانادا به یکی از قطب های اقتصادی در دنیا تبدیل شده است. بنابراین به جرأت می‌ توان گفت که احتمال موفقیت مهاجرانی که می خواهند در کشور کانادا یک کسب و کار موفق راه بیندازند، بسیار بالا خواهد بود.

     از طرفی کشور کانادا دارای قوانین و مقررات مستحکمی در مورد تاسیس و اداره یک شرکت و بیزینس می ‌باشد. بنابراین کسانی که اهل فریب هستند نمی ‌توانند با روش های نادرست موفق شوند.

     از طرفی امنیت شغلی در کشور کانادا بسیار بالا می باشد و احتمال این که سرمایه های کارآفرینان به باد برود بسیار کم می ‌باشد. همچنین با توجه به این که کشور کانادا دارای ثبات اقتصادی بسیار بالایی می باشد، کار آفرینان می توانند مرحله به مرحله رشد کنند و سرمایه آن ها بیش تر شود.

    سخن پایانی

    اخذ ویزای سرمایه گذاری کانادا، یکی از روش هایی می باشد که با آن می توان به کشور کانادا رفت؛ اما مهاجران باید حداقل ۱۰۰۰۰۰ دلار هزینه کنند. از طرفی مهاجران باید در راه اندازی بیزینس تجربه داشته باشند و همچنین باید از مهارت بالایی برخوردار باشند. همچنین مهاجران اگر می خواهند با این روش به کانادا مهاجرت کنند، نباید خودشان یا خانواده شان مشکل امنیتی داشته باشند. پس با فراهم کردن تمامی مدارک و با استفاده از یک وکیل کاربلد می توانید به راحتی کار های مهاجرت خود انجام بدهید.

    مجموعه ما سعی دارد به مهاجران کمک کند تا راحت تر بتوانند برای مهاجرت به کانادا اقدام کنند. بنابراین اگر هنوز هم در مورد مهاجرت به کانادا با استفاده از ویزای سرمایه گذاری سوال دارید، با کارشناسان ما در تماس باشید.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۲ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

    دکمه بازگشت به بالا